Termeni si conditii

Termeni și condiții

Siteul www.bijumagia.ro este proprietatea SC CUBIX GOLD SRL.

Serviciile de Amanet sunt operate de catre societatea S.C. IEDERA CONSULT SRL. (servicii de imprumuturi tip amanet).
Serviciile de Bijuterie si Consignatie sunt operate de catre societatea S.C. CUBIX GOLD SRL. (servicii de bijuterie: creare, evaluare, reparatii bijuterii metale pretioase).
Ambele societati sunt detinute de acelasi actionar si au acelasi administrator: Dl. Catalin Georgescu. Ambele societati opereaza sub umbrela brandului “CASA FOX”.

SC CUBIX GOLD SRL face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertențe punctuale:unele specificații sau prețul pot fi modificate de către reprezentanții SC CUBIX GOLD SRL fără preaviz sau pot conține erori de operare.
Reprezentanții SC CUBIX GOLD SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurilor obiectelor expuse în site. Prețurile obiectelor expuse în site sunt informative, și nu implică obligativitate contractuală.
Toate fotografiile obiectelor de la categoria Amanet, Bijuterii și Consignație sunt cele ale obiectelor reale. Evaluarea obiectelor, atât de către client cât și de către reprezentanții SC CUBIX GOLD SRL , se face la sediul acestuia din urmă.
Prețul final este rezultatul unei libere negocieri între client și reprezentantiul SC CUBIX GOLD SRL .
Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.
Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.
Prețurile pentru amanet aur și argint sunt afișate cu scăzământ.
Toate informațiile conținute sunt proprietate a companiei SC CUBIX GOLD SRL. Compania se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.
Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din București, România.
SC CUBIX GOLD SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Nu dorim să încurajăm împrumuturile care nu pot fi rambursate, singura soluție rămânând valorificarea garanțiilor. Nu acceptăm garanții cu proveniență echivocă.
Persoanele împrumutate trebuie să aibă peste 18 ani și să se legitimize cu un document de identitate (carte de identitate sau pașaport) valabil.
Pentru orice nelămuriri, vă așteptăm cu un mesaj la adresa [email protected]

PENTRU INFORMATII DETALIATE DESPRE POLITICA DE COOKIES SI PRELUCRARE DATE PERSONALE CITITI MAI MULTE AICI